free web builder

Verbouwing supermarkt

  PLUS supermarkt te Schijndel is ingrijpend verbouwd. De supermarkt heeft twee
  ingangen: aan de Hoofdstraat en aan de Baroniestraat. Beide entree’s lagen
  aan de westzijde, maar door de aankoop van het naastgelegen pand is er de
  mogelijkheid gekomen om de entree’s te verleggen naar de veel prominentere
  oostzijde. Van Hooft architecten heeft deze verbouwing vorm gegeven. Door het
  toevoegen van een luifel aan de Hoofdstraat ontstaat een samenhangend geheel,
  welke zich duidelijk onderscheidt van de bovengelegen appartementen. Aan de
  Baroniestraat is in dezelfde stijl een imposante entree ontworpen op de
  zuidoost-hoek, waardoor de ingang veel uitnodigender oogt dan voorheen.

© Copyright 2018 Van Hooft Architecten - Ontworpen door NimnomWorks