free website maker

Actualiteiten

Visualisaties

Revit digitale tekening

Digitale verbeelding  
Woningen of bedrijfspanden zien zodra ze daadwerkelijk gebouwd zijn, altijd weer mooi. Maar natuurlijk kunnen we ook eerder al digitaal veel laten zien. Het ontwerp omgezet in video of 3D (Revit-)tekeningen. Handig en fijn voor de aannemer. Maar vooral voor de opdrachtgever! Van de eerste wensen, via een 'platte' tekening naar een ontwerp wat al echt tot de verbeelding spreekt. We delen ze regelmatig op onze social media kanalen of bij ons portfolio

Kerken, kloosters en lege fabrieken

Mobirise

Erfgoedvisie  
De nieuwe erfgoed visie van de Gemeente Meierijstad werd in februari besproken. Veel betrokkenen, die op wat voor manier dan ook met monumenten te maken hebben, waren aanwezig. Zo ook Aldwin. Er werd gesproken over welk erfgoed belangrijk is voor Meierijstad. En hoe erfgoed ingezet kan worden om aantrekkelijk te zijn voor inwoners, ondernemers Γ©n bezoekers? Aldwin vertelt: β€œIn deze startbijeenkomst gingen we in groepen brainstormen. Met de vraag wat je met monumenten kunt doen in de toekomst? Interessant Γ©n belangrijk om te doen. Want naast het heden en de toekomst is en blijft het verleden ook erg waardevol. Ook architectonisch gezien." Er kwam veel bruikbare input naar voren. In vervolgbijeenkomsten gaan we daar verder op in. 

Anton geslaagd!

Mobirise

πŸ…žπŸ…‘πŸ…–πŸ…žπŸ…–πŸ…›πŸ…˜πŸ…ž  
Anton heeft zijn master succesvol afgerond. Hiermee is hij de 3e architect in huize van Hooft. Samen met broer Aldwin Van Hooft staat hij aan het roer van ons bedrijf. Daar waar gepensioneerd vader Henk nog altijd een oogje in het zeil houdt. Een 𝓸𝓻𝓰𝓸𝓰𝓡𝓲𝓸 (trots) familiebedrijf!

Steelframe

foto's van een steelframe woning in aanbouw

Hout, steen of toch steelframe?  
Bouwen met staalframe, je ziet het steeds meer. Een duurzame manier om je energie neutrale woning te realiseren. Het is erg comfortabel wonen door de hoge isolatiewaardes rondom, dak, muren en vloer.
- Energieneutraal
- Licht in gewicht, dat kan efficiΓ«nt zijn bij
- Supersterk bouwsysteem
- Sterkere isolatie met dunnere muren: ruimtebesparend
Meer foto's van deze in aanbouw zijnde woning. 

Eigen schetspapier mee!

Mobirise

Ervaring van een klant.
Gerard Lenssen vertelde ons hoe zijn ervaring was. Hoe keken hij en Matty terug op het ontwerpen van hun woning? Een fijne ervaring van een tevreden klant. Daar zijn we natuurlijk blij mee en dat delen we graag. Lees er hier meer over. 

Wonen in een schuur?

Mobirise

Schuurwoningen. Een trend in architectuur.
Een schuurwoning heeft in de basis een eenvoudige hoofdvorm. Is dat dan niet saai hoor ik je denken? Zeker niet! De diversiteit in materialen en details is groot. De combinatie van de veelal strakke lijnen, grote ramen en de natuurlijke materialen geeft een stoere en robuuste uitstraling. Een schuurwoning komt bijzonder fraai tot zijn recht in de landelijke omgeving van bijvoorbeeld Veghels Buiten. Met veel ruimte voor ieders persoonlijke keuzes waardoor het nooit saai wordt. De woningen bieden alle comfort die je van een modern huis kunt verwachten. De mogelijkheden voor jouw individuele wensen zijn enorm. Energieneutraal en levensloopbestendig, dat is letterlijk jarenlang woonplezier.
Niet voor niets een trend!

Website in de lucht!

Mobirise

Trots. Op deze vernieuwde site. Lees en kijk hier wat we voor jou kunnen betekenen. En waar wij bij van Hooft architecten voor staan. Uitgelegd met woorden en vooral ondersteund met foto's. Volg ook onze social media accounts om op de hoogte te blijven. Heb je vragen of opmerkingen of wil je gewoon live horen wat we voor jou kunnen doen, bel of mail ons, dat vinden we leuk. Aldwin bij Woontips
op RTL4